Nieuw: Automatische antivirusrapporten voor jouw website(s)

We zijn altijd bezig om onze producten sneller, veiliger én gemakkelijker te maken. Vandaag hebben we een nieuwtje in de categorie veiliger.

ImunifyAV+ is nu beschikbaar voor al onze klanten. ImunifyAV+ is een intelligente Antivirus en beveiligingsgereedschap en scant iedere nacht je website op beveiligingsproblemen. Indien een beveiligingsprobleem gedetecteerd is ontvang je daarover een e-mail en kan je in het Plesk Dashboard aan de slag met het uitgebreide Antivirusrapport.

Detecteert kwaadaardige bestanden, backdoors, web-shells, virussen, hack programma’s, ‘blackhat SEO’ scripts, phishing pagina’s en nog veel meer..

ImunifyAV+ biedt “1-klik malware verwijdering”. Daarnaast maakt geavanceerde “de-obfuscatie” het mogelijk om ook kwaadaardige versleutelde code in 99,99% van de gevallen te detecteren en op te ruimen.

Met het gebruiksvriendelijk Antivirusrapport houdt je gemakkelijk je website(s) in de gaten, voer je handmatige scans uit en ruim je malware gemakkelijk op.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief