Nieuwe look VPS dashboard en nieuwe features 🎉

We hebben het VPS dashboard van een update voorzien, het dashboard heeft nu een nieuwe look and feel én een aantal handige nieuwe features.

Heb je nog geen VPS? Bestel die dan hier.

Duidelijke knoppen

Zodra je nu het VPS dashboard opent heb je de beschikking over grote duidelijke knoppen om je VPS te beheren. Zo kun je bijvoorbeeld je VPS snel herstarten of gemakkelijk doorklikken naar de pagina om Snapshots te beheren.

Het beheren van firewall regels

Het beheren van firewall regels is overzichtelijker en makkelijker gemaakt. Het overzicht is duidelijker en het toevoegen van een firewall regel een stuk makkelijker gemaakt.

Snapshots maken en beheren

Het was al mogelijk om zelf een snapshot te maken maar je moest dan wel zelf de oudste snapshot verwijderen indien de snapshot limiet bereikt was. Vanaf nu wordt de oudste snapshot automatisch verwijderd zodra je een handmatig een nieuwe snapshot maakt.

Het is vanaf nu ook mogelijk om automatisch snapshots per ingestelde tijdsinterval te maken. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat er iedere 12 uur een snapshot van een VPS gemaakt moet worden. Afhankelijk van de snapshot limiet worden er dan bijvoorbeeld 20 snapshots bewaard (en is de oudste dus 10 dagen). Zodra de snapshot limiet bereikt is wordt er ook hier automatisch ruimte gemaakt door de oudste snapshot te verwijderen.

Wil je ook gebruik kunnen maken van dit VPS dashboard en automatische snapshots kunnen maken? Stel dan op onze website jouw eigen VPS samen.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief