Phishing: trap er niet in! “The mail quota has reached its maximum. ”

Kwaadwillenden versturen de afgelopen tijd onderstaande phishing e-mail. In deze e-mail wordt door middel van een kwaadaardige link geprobeerd de gebruikersnaam en wachtwoord van je mailbox te achterhalen.

Klik niet op links in dergelijk e-mails! Vul nooit zomaar je gebruikersnaam en wachtwoord in! En bel ons als je twijfelt!

De link in de e-mail lijkt in orde maar leidt op de achtergrond naar een kwaadaardige website waar geprobeerd wordt je gebruikersnaam en wachtwoord te achterhalen. Daarnaast maakt men in de e-mail handig gebruik van het icoontje van je website (dat je normaliter ziet in een tabblad in je browser) waardoor de e-mail legitiem(er) lijkt.

De bewuste e-mail wordt trouwens door onze spamfilters keurig tegengehouden maar kan je wel voorbij zien komen indien jij jouw e-mail bij een andere hosting partij onder gebracht hebt.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief