Over Hosting.NL

Hosting is essentieel om als bedrijf of particulier online actief te zijn. Daarbij kies je natuurlijk het liefst voor een partij die betrouwbaar is, zijn sporen heeft verdiend, toch betaalbaar is en ook nog eens met je mee kan groeien. In dat geval ben je bij Hosting.NL aan het juiste adres!

Hosting.NL komt uit de stal van Cyso. Een Managed Hosting provider uit Alkmaar die sinds 1997 de meest kritieke websites en applicaties van zowel Nederlandse als Internationale bedrijven 24/7 online houdt. In 25 jaar tijd hebben wij ontzettend veel ontwikkelingen meegemaakt. Nog steeds leren we iedere dag en vinden wij het te gek om met nieuwe ontwikkelingen aan de slag te gaan. Als klant van Hosting.NL profiteer je daarvan. Wij maken onze infrastructuur namelijk iedere dag sneller, stabieler, veiliger en dus betrouwbaarder. En toch is onze hosting nog steeds zeer betaalbaar. Sterker nog; Hosting.NL is één van de goedkoopste hostingproviders van Nederland.

Hosting.nl biedt meer

We zijn onderdeel van de Cyso Group waardoor we onze klanten nog meer kunnen bieden. Groei je uit je jasje en ben je klaar voor de volgende stap? Dan begeleiden wij jou in de toekomst met een transitie richting Fuga Cloud (ons DIY cloudplatform) of naar de Managed Services van Cyso. Heb je advies nodig voor systeembeheer of het inrichten van een goede (thuis-)werkplek? Dan kun je terecht bij onze andere partner binnen de groep: Kings of IT.

We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe klant van Hosting.NL! Heb je nog vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn op werkdagen van 8:30 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds bereikbaar via e-mailchat en telefoon: +31 72 751 34 06