Domeinnaam toevoegen aan Microsoft 365 tenant

Volg deze stappen om een domein toe te voegen aan je Microsoft 365 tenant.

1. Ga naar het beheercentrum via https://admin.microsoft.com
  2. Ga naar de pagina ‘Instellingen’ -> ‘Domeinen’
  3. Selecteer ‘Domein toevoegen’
  4. Voer de naam in van het domein dat je wilt toevoegen en selecteer volgende
  5. Kies voor de geselecteerde optie: ‘Een TXT-record toevoegen aan de DNS van het domein’
  6. Voor de TXT validatie uit door het TXT record toe te voegen aan de DNS van je domeinnaam:
    DNS beheren via Mijn Hosting
  7. Klik op Doorgaan
  8. Vervolgens zie je een pagina met alle overige records die je moet toevoegen aan de domeinnaam om de mail over te zetten naar Microsoft 365
    Staat de DNS bij Hosting.NL, voer dan deze stappen uit
  9. Let op: Als je de mail later wilt configureren, omdat nog niet alle e-mailaccounts of licenties gekoppeld zijn, schakel dan de selectie van alle services uit en klik op Doorgaan of kies  in de vorige stap voor domeinverbinding ‘Meer opties’ en selecteer ‘Dit voorlopig overslaan’
  10. Selecteer ‘Voltooien