Je .dk domeinnaam activeren

Nadat je .dk domeinnaam registratie bij ons is ingediend staat de registratie van je domeinnaam in de wacht, omdat het .DK-register vereist dat de domeinnaam eigenaar de registratie valideert.

Het .DK-register verlangt dat .dk domeinnamen binnen 25 dagen worden geactiveerd. Na activatie zal het .DK-register de domeinnaam toewijzen. Als de domeinnaam niet binnen 30 dagen wordt geactiveerd wordt de domeinnaam aanvraag verwijderd.

Zo activeer je een .dk domeinnaam

Om je .dk domeinnaam te activeren, heb je de gebruikers-ID en pincode nodig die je kunt vinden in de bevestiging e-mail die is verzonden door het .DK-register. Log vervolgens in bij DK-Hostmaster, of stuur ons de inloggegevens door zodat wij de domeinnaam voor je kunnen activeren.

Als je niet binnen de gegeven tijd reageert, zal het .DK-register de domeinnaam reservering zonder waarschuwing annuleren en wordt de domeinnaam beschikbaar voor iedereen.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen