Is WordPress hosting geschikt voor mijn bestaande WordPress website?

Ben je niet zo technisch en heb je nog geen bestaande WordPress website, maar wil je wel direct jouw eigen website lanceren en deze beheren via het CMS systeem van WordPress? Maak dan gebruik van onze speciale WordPress hosting pakketten.

Het voordeel van de WordPress webhosting pakketten is dat WordPress automatisch geïnstalleerd wordt na het plaatsen van jouw bestelling. Geen gedoe dus met het aanmaken van databases en handmatige installaties. Jij kunt direct aan de slag met het toevoegen van content en beelden, zodat je razendsnel online kunt starten met jouw business.

Wat als ik al een bestaande WordPress website heb?

Heb je al een bestaande WordPress website en wil je gebruik maken van één van onze hostingpakketten, bekijk dan ons webhosting aanbod. Het heeft bij een bestaande WordPress website namelijk niet veel nut om een WordPress installatie met een standaard thema te gaan gebruiken, want die heb je namelijk al.

Uiteraard willen wij je wel graag helpen met het overzetten van jouw WordPress website naar Hosting.NL. Hiervoor hebben wij een uitgebreide handleiding inclusief video gemaakt. Ga direct aan de slag en volg de stappen op: Hoe verhuis ik mijn WordPress website?.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen