Verhuizen

Gratis Verhuisservice

Verhuizen naar Hosting.NL is eenvoudig en gratis. Wij zorgen voor een naadloze overdracht van je domeinnamen, website, e-mail of Microsoft 365 zonder extra kosten. Laat je naam en telefoonnummer achter zodat we de verhuizing met je kunnen plannen.

Gratis hosting verhuisservice
Geliefd door onze klanten
0 K+
Gehoste websites
0 +
Trustpilot reviews
0 K+
Trouwe klanten
Volledig verzorgde verhuizing

Bij het overbrengen van je website en/of e-mail naar ons, begeleiden onze Hosting Specialisten je tijdens het hele proces. Zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos en zonder downtime verhuist.

Geen verborgen kosten

We vinden dat je de beste service verdient, dus bieden we onze volledige verhuisservice zonder extra kosten aan. Als er om welke reden dan ook extra kosten zouden zijn, brengen we je hiervan tijdig op de hoogte.

Ondersteuning na de verhuizing

Na een succesvolle verhuizing, bieden wij in de eerste werkweek nazorg om eventuele kleine problemen op te lossen. Loop je toch nog ergens tegenaan, neem dan contact met ons op en onze hosting specialisten helpen je graag verder!

De stappen van de gratis verhuisservice

  1. Vul het verhuisformulier in

  2. Een van onze collega’s neemt contact met je op om alles door te spreken.

  3. Na het gesprek hebben we mogelijk nog gegevens van je nodig. Hiervoor krijg je een formuliertje die je in kunt vullen. Zodra je deze hebt opgestuurd plannen we de verhuizing voor je in.

  4. Volgens afspraak voeren wij de verhuizing uit. Zodra de verhuizing is voltooid krijg je een seintje van ons.

Wat ons anders maakt
dan andere
hostingpartijen

Hosting.NL is een toonaangevende organisatie binnen de hostingbranche. Wij maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur om onze klanten snelheid, veiligheid en stabiliteit te bieden. Dankzij deze inzet scoren wij 100% op internet.nl en zijn wij ISO en NEN gecertificeerd.

Bij Hosting.NL doen wij er alles aan om de soevereiniteit te waarborgen. Wij begrijpen het belang van het beschermen van onze klantgegevens en streven er daarom naar om ervoor te zorgen dat deze niet in verkeerde handen vallen.

Al 26 jaar expert op het gebied van hosting
Alweer 25 27 jaar betrouwbaar

We mogen weer een kaarsje uitblazen want we zijn inmiddels alweer 27 jaar een grote speler in de hostingbranche!

Hosting.NL heeft Nederlandse roots
Trots op onze roots

We zijn enorm trots op onze Nederlandse wortels. Wij zijn een hostingbedrijf gevestigd in Alkmaar en maken deel uit van de Cyso Group.

Uitstekende support van Hosting.NL
Uitmuntende klantenservice

Al jaren doen we er alles aan om de beste support te leveren en dat is terug te zien in onze TrustPilot score. Onze hosting specialisten staan graag voor je klaar!

Hosting.NL is trots op de Internet.nl Hall-of-Fame positie
Internet.nl Hall-of-Fame

We zijn trots op het feit dat wij als een van de weinige hostingpartijen in de hall-of-fame staan van internet.nl voor moderne internetstandaarden.

Hulp nodig van onze
hosting specialisten?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!
Hosting.NL support

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Veelgestelde vragen

Zodra we het ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om de verhuizing te plannen!

Als je je website en/of e-mail naar ons verhuist, helpen onze Hosting Specialisten je de hele tijd. Ze zorgen dat alles goed gaat en dat je website of e-mail niet offline gaat. Als je Microsoft 365 naar ons verhuist, zul je er niks van merken.

Hoe lang het duurt, hangt af van hoeveel we moeten verhuizen. Meestal is de verhuizing binnen een uur klaar nadat we zijn begonnen. Maar soms moeten we wachten op zoiets als DNS (TTL) waardoor het mogelijk iets langer duurt.

Je kunt zelf je website en e-mail naar ons verhuizen, maar dit is best lastig. Een verkeerde keuze kan problemen veroorzaken met je e-mail of server. Onze hosting specialisten doen dit elke dag en zijn ervaren in verhuizingen. Bovendien is onze verhuisservice helemaal gratis. Dus waarom zou je het zelf doen?

Het verhuizen van jouw website of e-mail naar Hosting.NL is volledig kosteloos. Bij Hosting.NL geloven we dat jij de beste ondersteuning verdient en we helpen je dan ook graag om jouw diensten naar ons over te zetten. Daarom bieden we de Hosting verhuisservice aan.

Nee, het is ons helaas niet toegestaan om diensten bij je oude hostingprovider voor je op te zeggen. We raden je aan de diensten op te zeggen nadat de verhuizing is uitgevoerd.