Zojuist gelanceerd: de VPS Marktplaats 🧑‍💻

In de snelgroeiende digitale wereld is het hebben van het juiste online gereedschap essentieel voor succes. Of je nu een ondernemer, ontwikkelaar of gewoon iemand bent die zijn online aanwezigheid wil verbeteren, een Virtuele Privéserver (VPS) kan je helpen om je doelen te bereiken.

Met trots presenteren we onze nieuwe VPS Marktplaats!

Wat is de VPS Marktplaats?

Onze VPS Marktplaats maakt het eenvoudig om te kiezen uit een scala aan vooraf geconfigureerde VPS-configuraties, die we VPS-apps noemen. Met deze vooraf geïnstalleerde software kun je direct aan de slag zonder gedoe met complexe installaties of configuraties.

Lancering VPS Marktplaats

De beschikbare VPS-apps

Wij bieden bij lancering al 8 verschillende VPS-apps aan en voegen er continu meer toe! De VPS-apps zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de beschikbare opties:

  • Node.js: Perfect voor ontwikkelaars die snel en efficiënt server-side applicaties willen bouwen.
  • Ubuntu Desktop (XFCE): XFCE is een lichtgewicht, snelle en gebruiksvriendelijke desktopomgeving die minder systeembronnen gebruikt dan andere omgevingen, zoals GNOME of KDE.
  • WordPress: Een WordPress VPS is de perfecte oplossing voor het hosten van je WordPress-website met maximale snelheid, veiligheid en vooral flexibiliteit.
  • Docker: De Docker VPS biedt een ideale oplossing voor het implementeren en beheren van containers op een virtuele privéserver.
  • LAMP: Ubuntu Linux, Apache, Mysql én PHP. De perfecte App om binnen enkele minuten de beschikking te hebben over een VPS Cloud Server met daarop Apache web server, MySQL en PHP 8.3.6..
  • OnlyOffice Docs: Wanneer geïntegreerd met Nextcloud, kun je OnlyOffice direct binnen de Nextcloud-omgeving gebruiken, wat een gestroomlijnde ervaring biedt voor al je documentbeheer behoeften.
  • Nextcloud: een uitgebreide open-source oplossing voor samenwerking en bestandbeheer, ontworpen om organisaties een veilige en flexibele manier te bieden om samen te werken.
  • Plesk: Plesk Obsidian is het ultieme platform voor het beheren van je VPS.

Voordelen van onze VPS Marktplaats

  1. Gebruiksvriendelijkheid: Onze VPS-apps zijn vooraf geconfigureerd, waardoor je direct aan de slag kunt zonder technische kennis.
  2. Schaalbaarheid: Kies een VPS-app die past bij jouw behoeften en schaal eenvoudig op naarmate je bedrijf groeit.
  3. Flexibiliteit: Met een breed scala aan beschikbare apps is er altijd een oplossing die bij jou past.
  4. Continue updates: We zijn voortdurend bezig om nieuwe VPS-apps toe te voegen, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste technologieën en tools.

Ben je benieuwd naar de VPS-apps? Bekijk onze VPS Marktplaats

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Nieusbrief