onze WordPress hosting vergeleken

vergelijken

Website hostingvergelijker.nl heeft een tof en uitgebreid onderzoek gepubliceerd dat de snelheid van WordPress hosting vergelijkt bij verschillende Nederlandse hostingproviders. Wij zijn het gehele onderzoek nog aan het analyseren maar ik wil nu alvast een voorlopig resultaat met jullie delen.

Met dank aan hostingvergelijker.nl voor de zéér uitgebreide Excel sheet!

Onderstaand de eerste vergelijking van onze eigen WordPress hosting met de 12 door hostingvergelijker.nl geteste Nederlandse hostingproviders. De geteste WordPress website is identiek aan de door hostingvergelijker.nl getest websites en is geconfigureerd met de plugins Askimet, Yoast SEO, Contactform 7, iThemes Security, Elementor en Starter Templates. Als thema is Astra Thema gebruikt met thema Accountant.

GTmetrix.com

Onderstaande grafiek toont de gemiddelde Time to First Byte (TTFB) van meerdere tests vergeleken met de TTFB bij andere hosting providers. Met een gemiddelde TTFB van 0,047 is onze eigen WordPress hosting gemiddeld 13% sneller dan de #2 🎉.

Wij van WC eend

Om dit niet een ‘Wij van WC eend’ test te laten zijn daag ik iedereen uit de snelheid zelf te testen bij bijvoorbeeld GTMetrix, WebpageTest.org of Google Pagespeed. De website URL die daarvoor gebruikt kan worden is https://hostingvergelijker.kraakman.eu.

Wij gaan de komende dagen alle tests van hostingvergelijker.nl uitvoeren om tot een echt vergelijkend waren onderzoek te komen. Die tests zullen wij verwerken in deze Google Sheet en daarna delen op dit blog.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief