Update omtrent nieuwe e-mailregels door Google & Yahoo

Vanaf 1 februari hebben Google en Yahoo nieuwe regels ingevoerd voor het verzenden van e-mails. Als je hier nog niets over hebt gehoord, het betreft nieuwe regels omtrent SPF, DKIM en DMARC. Het is belangrijk dat SPF, DKIM en DMARC voor jouw domeinnamen in orde zijn omdat Google en Yahoo vanaf april e-mails die niet aan de nieuwe regels voldoen actief gaan weigeren.

Dus, wat betekent dit voor jou?

In het kort, als je niet voldoet, kunnen je e-mails in de spam belanden of zelfs helemaal worden geweigerd. Dit betreft niet alleen de e-mail die je vanuit je mailbox verstuurt, maar vooral ook e-mail dat  verstuurd wordt vanaf je eigen website(s), e-mail marketingplatformen als Mailerlite en Mailchimp of server omgevingen met een specifieke functie.

Maar geen zorgen, Hosting.NL staat voor je klaar:

We hebben uitgebreide artikelen geschreven over het implementeren van SPF, DKIM en DMARC. Heb je hier vragen over of hulp bij nodig? Neem dan contact op met onze Hosting specialisten of plan on-line een afspraak in.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief