Websitebouwer toegevoegd aan onze algemene voorwaarden

We hebben onze algemene voorwaarden aangevuld op enkele punten in verband met de introductie van onze websitebouwer.

Algemene voorwaarden

De samenvatting van de wijzigingen/aanvullingen:

Aangepaste paragraaf 1.2.4:
Dienst(en): De door SQR aan de Klant uit hoofde van de Overeenkomst verstrekte dienst(en), zoals het hosten van websites, het bemiddelen bij de registratie van domeinnamen en het aanbieden van e-maildiensten en de SQR websitebouwer.

Aanvulling op paragraaf 2.3:

  • Nadat het abonnement is beëindigd zullen er verder geen facturen meer verstuurd worden voor dit abonnement. Alle bestanden, instellingen en alle andere informatie met betrekking tot het abonnement worden verwijderd. Het is niet mogelijk een kopie van de website of de data te maken/op te vragen en elders onder te brengen.
  • Afbeeldingen zijn zonder extra kosten te gebruiken in sjablonen in SQR Websitebouwer. Het is niet toegestaan om de afbeeldingen die in de sjablonen zijn opgenomen, afzonderlijk opnieuw te verspreiden, door te verkopen of in licentie te geven.
  • SQR genereert niet automatisch back-ups voor websites die zijn gemaakt en opgeslagen binnen SQR Websitebouwer. Met SQR Websitebouwer kunnen klanten handmatig back-ups maken. De back-upfunctie is toegankelijk via elke websitebouwer. Om informatie die met de websitebouwer is gemaakt te beschermen, moet de klant regelmatig voor zichzelf back-ups maken. SQR neemt geen verantwoordelijkheid voor enig verlies van informatie die is opgeslagen op SQR Websitebouwer.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief