100% score internet.nl e-mail test

Vanaf nu kan jouw domeinnaam een 100% score behalen bij de internet.nl e-mail test voor moderne internetstandaarden!šŸ„³.

100% score voor websites Ć©n e-mail šŸ„³

Voor websites is het al langer gebruikelijk om bij ons een 100% score te behalen maar voor de e-mail test was een 97% score lange tijd het hoogst haalbare maar ook daar scoren onze klanten nu 100%!

de laatste 3% en TLSA

Die laatste 3% ontbrak doordat voor onze inkomende e-mail filter van SpamExperts nog geen TLSA DNS records actief waren voor DANE (DANE betekent vrij vertaald: DNS gebaseerde Authenticatie van beNoemde Entiteiten).

eeh.. TLSA en DANE?

Kort gezegd zorgt DANE ervoor dat het SSL certificaat van een dienst geverifieerd kan worden met behulp van speciale DNS records. Deze speciale DNS records heten TLSA DNS records.

In het geval van onze inkomende e-mail filter van SpamExperts maakt de achterliggende software gebruik van een bepaald SSL certificaat en staat de publieke sleutel van dat SSL certificaat nu in de DNS van de domeinnaamantispam-login.net middels een TLSA DNS record. Hierdoor kan een ieder, of iedere applicatie die naar onze systemen e-mail stuurt, controleren of het certificaat dat dooronze inkomende e-mail filter aangeboden wordt wel overeen komt met hetgeen in de DNS geregistreerd staat (afgekort: DANE). Hiermee wordt een zogenoemde Man-in-the-middle aanval voorkomen.

Nu dus 100% score voor je website Ć©n e-mail!

Jouw domeinnaam kan vanaf nu een 100% score behalen voor de website en e-mail test van internet.nl. Doe hier snel zelf de test voor je website of hier de test voor e-mail om te kijken hoe jouw domeinnaam scoort. Haalt je domeinnaam nog geen 100%? Niet getreurd, volg dan de stappen in dit artikel om de veiligheidsscore van jouw domeinnaam naar een hoger niveau te tillen.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief