Wil je DANE? Relay je e-mail via ons

DANE is een protocol voor het publiceren van SSL certificaat sleutels in DNS. Veel organisaties met een eigen e-mail platform vinden het enorm lastig om DANE te implementeren, en dat is begrijpelijk!

Wat is DANE?

Om als organisatie DANE te implementeren moet de publieke sleutel van het SSL certificaat van het e-mail platform waar de organisatie gebruik van maakt (bijvoorbeeld mail.domein.nl of mx1.domein.nl) opgenomen worden in de DNS (van domein.nl) en vernieuwd worden zodra het SSL certificaat verlengd moet worden.

De (tijdelijke) oplossing

Je wilt DANE op termijn natuurlijk zelf implementeren maar als dat op korte termijn niet mogelijk is kan je als tijdelijke oplossing onze Spam Filter Service activeren.

Hoe werkt het?

Door onze Spam Filter Service te activeren lever je de e-mail voor een domeinnaam bij ons af en sturen wij de e-mail door (naar het e-mail platform van je organisatie). Standaard houdt de Spam Filter Service ook ongewenste inkomende e-mail tegen maar die extra filter kan indien gewenst gemakkelijk uitgeschakeld worden zodat e-mail 1 op 1 doorgezet wordt.

Wie zijn wij

Wij zijn Hosting.NL, onderdeel van de CYSO Group. Alweer 26 jaar, sinds 1997, houden we de meest kritieke websites en applicaties van zowel Nederlandse als Internationale bedrijven 24/7 online. Inmiddels staan wij ook in de Internet.nl Hall of Fame omdat we voldoen aan alle eisen voor moderne internetstandaarden zoals DANE.

De kosten

De exacte kosten zijn afhankelijk van het e-mail volume van de organisatie. Voor de meeste organisaties is het pakket van €22,50 per maand geschikt. Bekijk op de Spam Filter Service pagina alle mogelijkheden, volledig beheerde oplossingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief