.dk Domeinnaam registreren

voor
17,09
per jaar
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond

Vind hier je .dk domeinnaam

www.Meerdere

EEN .DK DOMEINNAAM VOOR DE DEENSE MARKT

Ben je (online) actief in Scandinavië en met name in Denemarken? Registreer dan een .dk domeinnaam voor herkenbaarheid en het vertrouwen richting jouw Scandinavische klanten. De .dk registratie zal je in Deense zoekmachines zoals Google.dk ook helpen bij een goede vindbaarheid. Denemarken is een van de landen waar de meeste domeinnamen per inwoners zijn geregistreerd. Per vijf inwoners van Denemarken is er namelijk één domeinnaam vastgelegd! Dit geeft de populariteit wel aan.

De .dk is dé extensie voor jouw domeinnaam om met jouw Scandinavische klanten online in contact te komen. Naast deze landen-TLD bieden wij ook nog de TLD’s van Zweden en Finland aan. Dit zijn respectievelijk .se en .fi. Uiteraard kun je de .dk extensie prima gebruiken naast een andere domeinnaam met een .nl, .com of .eu extensie.

.dk domeinnaam

Denemarken: de poort naar Scandinavië

Scandinavië is onderdeel van Europa en de vier landen die hiertoe behoren (Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland) zijn op cultureel vlak zeer aan elkaar verwant. Denemarken is vanuit Europa fysiek de poort naar de andere drie landen, maar ook online de springplank voor de Scandinavische markt.

Websitebouwer

Met onze websitebouwer maak je eenvoudig een stijlvolle .dk website over bijvoorbeeld de kleine zeemeermin, Kopenhagen, de steile kust van het eiland Møn, het Kronborg Slot en het populaire Legoland. Genoeg reden om een informatieve website voor reislustigen te maken. Je bent bij ons aan het juiste adres!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte domeinnaam en extensie voor jou?

Klik hier om ons blog te lezen over dit onderwerp en er achter te komen wat de beste domeinnaam voor jou is. Wij brainstormen eventueel ook graag met je mee. Denk bijvoorbeeld ook aan .online, .shop of .blog. Bij Hosting.NL verkopen we momenteel [count-tld] domeinextensies, genoeg keuze dus!

Is jouw .dk domeinnaam nog vrij?

Check in de zoekbalk hierboven of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is en wees gerust creatief! Let wel nog even op het volgende: een .dk domeinnaam moet minstens 2 en maximaal 63 karakters bevatten en wordt per jaar geregistreerd. Over deze internationale regels schreven wij eerder al een artikel.

 

Eenvoudig beheer
Eenvoudig te beheren

In Mijn Hosting heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt eenvoudig de meest populaire records in het controle paneel wijzigen.

Gratis doorstuurservice
Gratis doorstuurservice

Met de gratis doorstuurservice kun je al je domeinnamen laten doorverwijzen naar een andere adres waar al een website staat.

E-mailen met je domeinnaam
E-mailen met je domeinnaam

Je kunt zonder bijkomende kosten e-mailadressen aanmaken en deze doorsturen naar een extern adres zoals Gmail.

Wat onze klanten zeggen

TELEFONISCHE HELPDESK

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.

EASY TO USE DASHBOARD

Hosting.NL biedt een een easy to use dashboard en hierdoor is onderhoud plegen aan een domein goed zelf te doen. Daarnaast is hun servicedesk altijd bereikbaar om hulp te bieden. Reactietijd is erg snel! Keep up the good work!

ZEER TEVREDEN KLANT VAN Hosting.NL

Al jaren klant van Hosting.NL, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!

Niels Sparnaaij
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Martin Buskens
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Elco Simon – FrisBEE
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating