Gebruik de handige AI om je website sneller online te zetten

Schrijf snel teksten met de handige AI van de websitebouwer. Je hoeft enkel alleen wat trefwoorden in te voeren en de AI schrijft 3 optionele teksten voor jouw website.

Snel aan de slag met de AI

1. Login op Mijn Hosting.NL
  2. Ga naar de Websitebouwer via Diensten -> Mijn diensten en klik op het abonnement met de websitebouwer
  3. Klik in het overzicht op ‘Naar websitebouwer’
  4. Voeg een tekstveld op de gewenste plek toe, of klik een bestaand tekstveld aan
  5. Klik op de knop ‘Tekst genereren (AI)’
  6. Een pop-up scherm verschijnt waar je de volgende velden moet invullen:
    – Uw bedrijfstype
    – Uw bedrijfsnaam
    – Tekst onderwerp
    – Tekst lengte
    – Trefwoorden
  7. Ben je tevreden? Klik dan op ‘Genereer’
  8. Je krijgt nu 3 gegenereerde teksten te zien waar je uit kunt kiezen:

Websitebouwer AI

9. Kies de gewenste tekst of geneer meer teksten.
  10. Ben je tevreden over de tekst, klik dan op Publiceer