Hosting uitbreiden met extra schijruimte of extra mailboxen

Via Mijn Hosting kun je snel en eenvoudig je hosting dienst up- of downgraden graden naar een ander pakket.

Uitbreiden

1. Log in op Mijn Hosting met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten
  3. Klik op het abonnement dat je wilt uitbreiden.
  4. In het linkermenu verschijnt nu de optie ‘Uitbreidingen’
  5. Kies de gewenste uitbreiding, extra schijfruimte of mailboxen, door onder vanuit de dropdown ‘Abonnement aanpassen’ de gewenste uitbreiding te selecteren:

6. ‘Klik om door te gaan’
  7. Klik op ‘Ik ga bestellen’ en vervolg de stappen in de winkelwagen.
  8. De uitbreiding wordt na het voldoen van de factuur direct uitgevoerd.