New Outlook voor Windows IMAP ondersteuning

We begrijpen dat je het liefst je spullen altijd up-to-date houdt en wij als hostingbedrijf staan hier ook volledig achter. We adviseren alleen wel om even te wachten met de laatste update van Microsoft Outlook, zeker als je IMAP gebruikt via bijvoorbeeld onze e-mail hosting pakketten. De reden dat we dit aangeven is omdat IMAP niet goed werkt op deze laatste versie. Daardoor kunnen problemen ontstaan met de synchronisatie van de mail. We raden aan om de klassieke Outlook versie te gebruiken voor je e-mail tot Microsoft het probleem volledig heeft opgelost. Je kan terugkeren naar de klassieke Outlook versie via de toggle rechtsboven in Outlook of via ‘help’. Bron: Upgrading to new outlook will not accept IMAP accounts.

Er is eventueel ook een alternatief voor Microsoft Outlook, dit is Thunderbird. Er is een download beschikbaar voor Windows/Mac en Linux. Een alternatief voor Android is bijvoorbeeld K-9 Mail.