Slimme updates voor WordPress en PHP

Met Slimme updates voor WordPress en PHP is het nog makkelijker om je website up to date te houden en kom je nooit meer voor verassingen te staan naar aanleiding van een update naar een nieuwere versie.

Activeer Slimme updates voor WordPress & PHP

Heb je nog geen toegang tot Slimme updates voor WordPress & PHP? Volg dan onderstaande stappen om deze uitbreiding toe te voegen.

1. Log in op Mijn Hosting
  2. Klik op Diensten
  3. Open het juiste Reseller of Supersnelle WordPress Hosting abonnement
  4. Klik op Extra Diensten
  5. Voeg Slimme Updates voor WordPress & PHP toe aan je winkelwagen en voltooi je bestelling
  6. De uitbreiding is beschikbaar zodra je de e-mail met onderwerp “Aan de slag met..” van ons hebt ontvangen.

WordPress Updates testen voordat ze toegepast worden

Volg onderstaande stappen om een WordPress core, plugin of thema update te testen op een kopie van de productie website.

1. Login op het Plesk controle paneel
    1. Log hiervoor in op Mijn Hosting
    2. Klik op Diensten
    3. Klik op het juiste abonnement
    4. Klik op de knop Login op het Plesk controle paneel
  2. Klik op Update uitvoeren naar versie X
  3. Vink nu Smart update aan (rechtsboven)
  4. Selecteer de updates die je wilt testen en klik daarna op de knop

Na het uitvoeren van de Smart WordPress Update-test kan een analyse geraadpleegd worden, de testsite met toegepaste updates bekeken worden en indien gewenst kunnen de updates worden toegepast op de productie website.

Nieuwe PHP versie testen voordat deze gewijzigd wordt

Volg onderstaande stappen om een nieuwe PHP versie te testen op een kopie van de productie website.

1. Login op het Plesk controle paneel
    1. Log hiervoor in op Mijn Hosting
    2. Klik op Diensten
    3. Klik op het juiste abonnement
    4. Klik op de knop Login op het Plesk controle paneel
  2. Klik op Probeer een andere versie
  3. Selecteer de PHP versie die je wilt uitproberen
  4. Klik daarna op Controleren
  5. Er wordt nu een kopie van je website gemaakt. Na het uitvoeren van de Smart PHP Update-test kan een analyse geraadpleegd worden, de testsite met toegepaste update bekeken worden.
  6. Indien de analyse van Smart PHP Update positief is, kan er overgeschakeld worden naar de nieuwe PHP-versie.

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur