Website bescherming van BitNinja 🥷

Websites die bij Hosting.NL ondergebracht zijn werden al beschermd door ImunifyAV+ , een intelligent antivirus- en beveiligingsmonitoringstool dat je in staat stelt om met één klik automatische opruiming van malware uitvoert. Daar is nu nóg een extra beveiligingslaag toegevoegd: BitNinja 🥷.

Over BitNinja

BitNinja is de nieuwste aanvulling op de toch al uitgebreide webhostingdiensten van Hosting.NL. Met BitNinja hoef jij je nog minder zorgen te maken over de veiligheid van een website. Het beschermt tegen allerlei online gevaren, zoals DDoS-aanvallen, brute force-pogingen en schadelijk botverkeer. Het beste is dat het supergemakkelijk te gebruiken is! Dus, met BitNinja aan boord, kun je gerust zijn dat je website veilig en beschermd is, zodat je bedrijf zonder zorgen kan groeien.

Verhuis je website vandaag nog kosteloos naar Hosting.NL.

Het BitNinja Dashboard openen

Voor het BitNinja Dashboard heb je geen losse gebruikersnaam of wachtwoord nodig. Je kan het Dashboard bereiken via Plesk.

1. Log in in Plesk
  2. Klik nadat je ingelogd bent in Plesk aan de rechterkant op BitNinja SiteProtection
    Zie je de link niet? Vouw het menu dan eerst uit door op de uitvouw knop te klikken.
  3. Klik vervolgens op de rode button LOGIN! , het BitNinja Dashboard zal nu in een nieuw tabblad geopend worden.

Het BitNinja Dashboard

Bovenaan het dashboard is direct te zien tot welke BitNinja modules je op dit moment toegang hebt. Standaard zijn de volgende modules ingeschakeld: Anti-Malware, Phishing Monitor, Website Vulnerabilities, Blocked Botnet Attacks, Security Support
en Captcha Protection.

Scroll naar beneden om de module Geblokkeerde botnet aanvallen te bekijken. Met deze module krijg je inzichtelijk welke aanvallen tegengehouden worden en kan je details van zo’n aanval inzien. Klik op het oogje rechts naast een aanval om die details te bekijken.