Gemakkelijk zelf een website en / of e-mail omgeving verhuizen

Het handmatig verhuizen van een website of e-mail omgeving is niet altijd even gemakkelijk. Het kopiëren van de bestanden, het ex- of importeren van de database of mailbox en –in het geval van een website– het goed zetten van configuratiebestanden met database log-in gegevens is al snel een technisch uitdagende en tijdrovende klus.

In het kader van Leuker kunnen we het niet makenwel makkelijker hebben wij voor onze doe-het-zelf klanten nu self-service programma’s beschikbaar die de technische uitdaging grotendeels wegneemt en al snel 90% tijd bespaart. Voor de niet-zo-doe-het-zelver is uiteraard nog onze vertrouwde verhuisservice beschikbaar waar wij het werk in het geheel (en kosteloos!) uit handen nemen.

Met de self-service programma’s verhuis je met een druk op de knop een WordPress, Joomla!, Drupal, PrestaShop of Magento website. De betreffende applicatie wordt automatisch gedetecteerd, de website bestanden en database gekopieerd en de bestandspaden en database configuratiebestanden worden automatisch gecorrigeerd.

Het enige wat je nodig hebt is de domeinnaam, FTP gebruikersnaam en FTP wachtwoord.

En in het geval van een e-mail omgeving heb je alleen de e-mail adressen, de wachtwoorden en het huidige server adres nodig.

Wil je hier meer over weten? Klik dan hier om meer te weten te komen over het gemakkelijk zelf verhuizen van een website of klik hier als je aan de slag wil gaan met het verhuizen van een e-mail omgeving.

Wil je de verhuizing toch liever niet zelf uitvoeren? Geen probleem! Maak dan gebruik van onze – kosteloze – verhuisservice.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief