Langere bewaartijd voor lokale back-ups 🎉

Goed nieuws voor iedereen die gebruik maakt van onze Plesk hostingpakketten. Debewaartijd (retentie) voor de lokale back-ups is verhoogd naar 30 dagen!

Je kon al gebruik maken van de lokale back-ups om mailboxen, databases, website instellingen en website bestanden te herstellen (of downloaden) maar deretentie van deze back-ups was tot nu toe 7 dagen en is nu verhoogd naar 1 maand!

Lokale back-ups, wat zijn dat?

We maken twee type back-ups: Lokale en off-site back-ups. Lokale back-ups worden in hetzelfde datacenter opgeslagen en zijn toegankelijk voor klanten. Off-site back-ups worden in een ander datacenter opgeslagen en zijn niet toegankelijk voor klanten.

Klik hier als je meer te weten wil komen over de verschillende type back-ups..

Help! Ik heb geen Plesk hostingpakket

Ben je al wel klant bij ons? Bel of chat met ons om een kosteloze (en pijnloze!) verhuizing naar een Plesk pakket aan te vragen!
Ben je nog geen klant bij ons? Los dat dan snel op en bestel je hosting pakket via https://hosting.nl/products/webhosting/ en vraag daarna de kosteloze verhuizing van je website en/of e-mail aan.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief