SQR.NL behaalt ISO 20000 en ISO 27001 certificering

Sinds 23 maart 2017 is SQR.NL in het bezit van ISO 20000 en ISO 27001 certificeringen. Door het behalen van deze certificeringen geeft SQR.NL haar klanten zekerheid rondom de continuïteit en kwaliteit van haar dienstverlening.

Download de certificeringen op deze pagina.

Wij zijn als organisatie trots op het behalen van de nieuwe certificeringen voor SQR.NL. Op deze manier willen wij de 20 jaar kennis en ervaring die wij in de hostingbranche hebben opgedaan via onze zuster-organisatie Cyso optimaal benutten binnen SQR.NL. Deze mijlpaal maakt opnieuw duidelijk dat wij een professionele en kwalitatieve speler zijn binnen de shared hostingmarkt. Sven Visser, Managing Director bij SQR.NL

Waarborging van kwaliteit

De ISO 20000 certificering richt zich specifiek op het waarborgen van de kwaliteit die SQR.NL levert. “Door het behalen van deze certificering garanderen wij onze klanten dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening jaarlijks laten toetsen”, aldus Visser. In de praktijk betekent dit dat SQR.NL een externe en onafhankelijke partij toezicht laat houden op de kwaliteit die wordt geleverd. Middels een jaarlijkse toetsing geeft SQR.NL haar klanten de garantie dat zij gebruikmaken van de dienstverlening van een kwalitatieve shared hostingpartij die daarbij vaste procedures heeft ingebouwd als borging van die kwaliteit.

Informatiebeveiliging

Waar de ISO 20000 zich voornamelijk richt op het borgen van kwaliteit draait het bij ISO 27001 om de continuïteit en veiligheid van de dienstverlening. Ook hierbij worden jaarlijks de procedures van SQR.NL getoetst die zijn ingeregeld rondom o.a. security, back-ups en redundantie. SQR.NL weet als geen ander hoe belangrijk 24/7 bereikbaarheid en optimale beveiliging is in de huidige tijd. Door het behalen van de ISO 27001 certificering kunnen de klanten van SQR.NL ervan uitgaan dat alle procedures omtrent continuïteit en veiligheid op orde zijn.

Heb je vragen rondom onze certificeringen of ben je op zoek naar speciale kwaliteitseisen voor de applicatie of website die je hebt ontwikkeld of gaat ontwikkelen? Neem dan contact met op met één van de hostingspecialisten van SQR.NL. Zij vertellen graag meer over de certificeringen en de zekerheden die dit voor klanten met zich mee brengen.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief