Verzamelfacturen: één helder factuuroverzicht

Hosting verzamelfacturen

De klant staat bij SQR.NL centraal. Als we vragen of verzoeken binnen krijgen over het vereenvoudigen van onze producten of diensten kijken we meteen of zo’n verandering doorgevoerd kan worden. Soms kan dit vrij snel en een andere keer kost het wat meer ontwikkeltijd.

Alle facturen verzameld in één overzicht

Eén van die belangrijke aanpassingen welke we net op Mijn SQR hebben uitgerold is de optie ‘verzamelfacturen’. Vanaf nu is het mogelijk om deze optie te selecteren. Zodra je deze optie activeert ontvang je voortaan per maand één factuur voor alle producten of diensten waarvoor in die maand anders een losse factuur verzonden zou worden. Dit scheelt vele mailtjes en hierdoor heb je per maand een duidelijk overzicht van te betalen diensten. Ideaal toch?

Belangrijk om te weten

Zodra je de optie verzamelfacturen inschakelt wordt dit geactiveerd voor de volgende maand. Dus stel dat jij op 10 maart verzamelfacturen inschakelt, dan zul je de facturen in de maand maart nog wel los ontvangen. Alle facturen van april worden wel gebundeld tot één factuur én op 1 april verzonden. Dit betekent dat een abonnement dat normaal gesproken op 28 april verlengd wordt, nu op de factuur van 1 april staat. Facturen voor nieuwe bestellingen zullen direct op de dag van bestellen apart verzonden worden. Bij verlenging van dit product zal het meegenomen worden op de eerst volgende verzamelfactuur.

Verzamelfacturen aanzetten

We hebben een support artikel gemaakt waarin je leest hoe je de optie voor het ontvangen van verzamelfacturen aanzet.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief