Verzamelfacturen inschakelen

Heb je veel abonnementen en domeinnaam registraties bij Hosting.NL met verschillende verleng periodes? Dan is het wellicht handig om de optie verzamelfacturen in te schakelen. Door verzamelfacturen te activeren worden meerdere abonnementen met verschillende verleng data gebundeld in één factuur. Dus heb je een domeinnaam registratie die op 1 januari én een die op 2 januari verlengd wordt, dan ontvang je beide verlengingen op één factuur, in plaats van op twee losse facturen. Dat scheelt jou veel tijd en energie die je niet kwijt bent met jouw administratie en kun jij je focussen op jouw eigen succes.

Belangrijk om te weten

  1. Zodra je de optie verzamelfacturen inschakelt wordt dit geactiveerd voor de volgende maand. Dus stel dat jij op 10 januari verzamelfacturen inschakelt, dan zul je de facturen in de maand januari nog wel los ontvangen. Alle facturen van februari worden wel gebundeld tot één factuur én op 1 februari verzonden. Dit betekent dat een abonnement dat normaal gesproken op 28 februari verlengd wordt, nu op de factuur van 1 februari staat. De opzegtermijn wordt hiermee ook naar voren verschoven. Zodra de factuur verzonden is, kan de dienst pas bij de volgende verlenging opgezegd worden. Wij crediteren niet bij opzeggingen die na het verzenden van de verzamelfactuur zijn ontvangen.
  2. Facturen voor nieuwe bestellingen zullen direct op de dag van bestellen apart verzonden worden. Bij verlenging van dit product zal het meegenomen worden op de eerst volgende verzamelfactuur.
  3. Op dit moment werkt verzamelfacturen nog niet voor facturen die verzonden worden in verband met abonnementen van je klanten in het Mijn Klanten gedeelte in Mijn Hosting.

Schakel verzamelfacturen in

  1. Log in op Mijn Hosting.
  2. Klik rechtsboven in het dropdown menu op ‘Wijzig gegevens‘:
  3. Vink onderaan jouw gegevens het vinkje ‘Verzamelfacturen‘ aan:
  4. Klik op ‘Wijzigingen opslaan‘.

Vanaf komende maand ontvang je iedere eerste van de maand al jouw abonnementen van die maand gebundeld tot 1 factuur in plaats van meerdere facturen binnen die maand.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen