.me Domeinnaam registreren

voor
29,08
per jaar
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond

Vind hier je .me domeinnaam

www.Meerdere

.me domeinnaam: persoonlijker kan niet

De .me domeinnaam extensie kan je goed gebruiken als je een website hebt, waar klanten in kunnen loggen op hun eigen account. .me geeft dan een leuke persoonlijke toevoeging. Als de domeinnaam verwijst naar een pagina voor klanten, waar zij hun gegevens kunnen inzien of dingen persoonlijk kunnen regelen, maakt deze extensie dit duidelijk. Maar ook voor je persoonlijke blog is de .me extensie een uitgelezen kans.

.me extensie

Voorbeelden

Neem bijvoorbeeld een voetbalclub in gedachten. voetbalclub.me zou een mooie domeinnamen zijn voor fans die graag hun tickets of seizoenskaart willen inzien. Dit zou ook voor telefoonbedrijven kunnen dat klanten online in kunnen loggen en hun persoonlijke informatie  in kunnen zien. Voor voetbalclubs, providers, scholen organisaties enzovoort, Zou de .me domeinnaam een mooie url zijn voor persoonlijke accounts.

Informatie

Van origine hoort .me bij de landcode van Montenegro. Als jij je focust op de markt in Montenegro is deze extensie perfect voor jou. Maar deze extensie kan ook gebruikt worden met een leuke Engelse twist. ‘.me’ kan Engels worden opgevat. Op deze manier kunnen er creatieve domeinnamen worden geregistreerd en gebruikt.

.me voor blogs

Met een .me domeinnaam heb je de mogelijkheid om een persoonlijke website te registeren waar jij jouw blogs kunt plaatsen. Persoonlijker kan niet. Het is wel belangrijk dat je het blog dan over jouw en jouw belevenissen gaat. Voor een blog dat bijvoorbeeld gaat over fashion of maaltijd recepten hebben we .fashion of .food als extensies. Check onze domeinextensie-pagina voor het actuele aanbod.

Origineel en creatief

Met een .me domeinnaam extensie laat jij zien dat jouw bedrijf een website heeft voor klanten die persoonlijk dingen willen doen of checken en in willen zien. Dit kan handig zijn voor klanten om online hun gegevens te checken of producten en services te bestellen. Mensen krijgen dan bijvoorbeeld ‘een bedrijf.me’ te zien, dit maakt gelijk duidelijk dat klanten er persoonlijk terecht kunnen.  In combinatie met jouw domeinnaam (bijvoorbeeld de naam van je bedrijf) heb je gemakkelijk een leuke domeinnaam extensie.

Hulp bij het vinden van de perfecte domeinnaam en extensie voor jou?

Klik hier om ons blog te lezen over dit onderwerp en er achter te komen wat de beste domeinnaam voor jou is. Wij brainstormen eventueel ook graag met je mee. Wij bij Hosting.NL verkopen momenteel 867 TLD’s , genoeg keuze dus!

Is jouw .me domeinnaam nog vrij?

Check in de zoekbalk hierboven of jouw .me domeinnaam nog vrij is en wees gerust creatief! Let wel nog even op het volgende: een .me domeinnaam moet minstens 2 en maximaal 63 karakters bevatten en wordt per jaar geregistreerd. Over deze internationale regels schreven wij eerder al een artikel.

Eenvoudig beheer
Eenvoudig te beheren

In Mijn Hosting heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt eenvoudig de meest populaire records in het controle paneel wijzigen.

Gratis doorstuurservice
Gratis doorstuurservice

Met de gratis doorstuurservice kun je al je domeinnamen laten doorverwijzen naar een andere adres waar al een website staat.

E-mailen met je domeinnaam
E-mailen met je domeinnaam

Je kunt zonder bijkomende kosten e-mailadressen aanmaken en deze doorsturen naar een extern adres zoals Gmail.

Wat onze klanten zeggen

TELEFONISCHE HELPDESK

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.

EASY TO USE DASHBOARD

Hosting.NL biedt een een easy to use dashboard en hierdoor is onderhoud plegen aan een domein goed zelf te doen. Daarnaast is hun servicedesk altijd bereikbaar om hulp te bieden. Reactietijd is erg snel! Keep up the good work!

ZEER TEVREDEN KLANT VAN Hosting.NL

Al jaren klant van Hosting.NL, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!

Niels Sparnaaij
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Martin Buskens
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Elco Simon – FrisBEE
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating