.media Domeinnaam registreren

voor
57,29
per jaar
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond

Vind hier je .media domeinnaam

www.Meerdere

.MEDIA de domeinnaam voor jouw media activiteiten

Ben je zeer actief op social media of heb jij regelmatig nieuws te delen? Nieuws over van alles, van sport tot gamen. Of over een nieuw boek? .media past hier goed bij. Een domeinnaam met .media kan ook dienen als website voor extra informatie over andere platformen waar je op post. Voor de mensen die meer over jou of jouw pagina’s te weten willen komen. Je kunt ook je .media domeinnaam registreren en jouw cloud omgeving er aan vast hangen. Vanuit hier kun je documenten (foto’s en bestanden) met anderen delen.

.media extensie

Informatie

Door de lancering van de nieuwe domein extensies, zijn er veel nieuwe mogelijkheden in de domeinnaam industrie. Mensen die een domeinnaam willen registeren kunnen tegenwoordig kiezen uit meer TLD’s. Dit geeft dus de gelegenheid om uniek te zijn en specifiek te laten zien waar je voor staat of wat je doet.

De TLD’s kunnen erg verschillend zijn. Zo kun je de naam van bepaalde plaatsen als TLD registreren, iets wat je doet voor je hobby, noem maar op. Wij bij Hosting.NL verkopen momenteel 867 TLD’s , genoeg keuze dus!

Origineel en creatief

Met .media laat jij zien dat je actief bezig bent in en met de media. Dit kan handig zijn voor social medium of bijvoorbeeld als jij een serie hebt, maar daar af en toe nieuws over wilt plaatsen op internet.

Mensen krijgen dan bijvoorbeeld ‘Disney media’ te zien, dit maakt gelijk duidelijk dat het over jou merk gaat en nieuws daarover. In combinatie met jouw domeinnaam kun je een erg originele naam bedenken die ook duidelijk maakt wat je plaatst.

Als jouw domeinnaam met .media niet beschikbaar is, probeer dan een specifiekere extensie.

Hulp bij het vinden van de perfecte domeinnaam en extensie voor jou?

Klik hier om ons blog te lezen over dit onderwerp en er achter te komen wat de beste domeinnaam voor jou is. Wij brainstormen eventueel ook graag met je mee.

Is jouw .media domeinnaam nog vrij?

Check in de zoekbalk hierboven of jouw .media domeinnaam nog vrij is en wees gerust creatief! Als je de domeinnaam geregistreerd hebt kun je met onze gebruiksvriendelijke Websitebouwer een professionele website maken. Let wel nog even op het volgende: een .media domeinnaam moet minstens 2 en maximaal 63 karakters bevatten en wordt per jaar geregistreerd. Over deze internationale regels schreven wij eerder al een artikel.

Eenvoudig beheer
Eenvoudig te beheren

In Mijn Hosting heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt eenvoudig de meest populaire records in het controle paneel wijzigen.

Gratis doorstuurservice
Gratis doorstuurservice

Met de gratis doorstuurservice kun je al je domeinnamen laten doorverwijzen naar een andere adres waar al een website staat.

E-mailen met je domeinnaam
E-mailen met je domeinnaam

Je kunt zonder bijkomende kosten e-mailadressen aanmaken en deze doorsturen naar een extern adres zoals Gmail.

Wat onze klanten zeggen

TELEFONISCHE HELPDESK

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.

EASY TO USE DASHBOARD

Hosting.NL biedt een een easy to use dashboard en hierdoor is onderhoud plegen aan een domein goed zelf te doen. Daarnaast is hun servicedesk altijd bereikbaar om hulp te bieden. Reactietijd is erg snel! Keep up the good work!

ZEER TEVREDEN KLANT VAN Hosting.NL

Al jaren klant van Hosting.NL, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!

Niels Sparnaaij
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Martin Buskens
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Elco Simon – FrisBEE
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating