Partner worden van Hosting.NL

  • Ontvang korting 5 tot 20% korting
  • Bied white label producten aan
  • Factureer indien gewenst je eigen klanten
  • Inclusief technische klantenservice

Ben jij een webdesigner of fullservice internetbureau dan komen we graag met je in contact. Ervaar de kracht van samenwerken!

Hosting partner worden
 

Ontvang als partner volumekorting op producten van Hosting.NL

 

Hoe word ik partner?

Ben jij webbouwer, webdesigner of fullservice internetbureau? Maak je websites, webshops of lever je andere online diensten aan jouw klanten? Dan heten we je graag welkom als partner. Je ontvangt 5 tot 20% korting op de diensten die je afneemt. Hoe meer je afneemt, hoe hoger de korting is!

Verhuisservice

Wij regelen de verhuizing van jouw websites en e-mail vanaf een andere hosting partij, zonder downtime. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer krijg ik korting?

De volumekorting wordt bepaald op basis van de hoeveelheid diensten die je bij ons afneemt. De korting is van toepassing op al onze producten zoals Webhosting, WordPress hosting, E-mail hosting, VPSAntispam en Antivirus Service van SpamExperts en SSL certificaten. De korting is tevens van toepassing op .nl, .com, .eu en .be domeinnaam registraties. De volumekorting begint bij 5% en kan oplopen tot wel 20%.

White label

Als partner verzorg je de eerstelijns ondersteuning naar jouw klanten en factureer je ook zelf de dienstverlening. Wij factureren de geleverde diensten minus de volumekorting aan jou. Je bent natuurlijk vrij in het bepalen van je eigen prijs naar jouw klanten.

Overzichtelijke facturatie

Wil je maandelijks één verzamelfactuur ontvangen van de lopende diensten? Dat kan met de optie ‘verzamelfacturen‘ in Mijn Hosting.

 

Direct aanmelden

Bel ons of laat op partners@hosting.nl weten dat je interesse hebt om partner te worden.

 

Onze partners

 

Wij werken graag samen met anderen om onze klanten (nog) succesvoller te maken. Zo zitten daar specialisten tussen op het gebied van webshops, webdesigners, data security en marketinggoeroe’s. Kortom allemaal kanjers die onze klanten kunnen helpen bij het behalen van hun online succes! Mocht er een vraag komen waar wij niet bij kunnen helpen, omdat we die werkzaamheden gewoonweg niet doen, brengen we hen graag in contact met één van onze partners. Ze staan hieronder willekeurig vermeld, omdat uiteindelijk onze klant zélf kiest met wie hij of zij graag werkt.

Aanvullende diensten

 

Ben jij klant bij Hosting.NL en zo’n professional die onze klanten kan helpen bij bijvoorbeeld vormgeving, optimalisatie van de webshop of website of heb je andere aanvullende diensten waar we Hosting-klanten blij mee kunnen maken? We nemen het Hosting-partnerschap zeer serieus en zullen onze klanten dan ook wijzen op de specialisten die bij ons als partner zijn aangemeld. Laat ons gerust weten welke skills jij te bieden hebt en wie weet prijkt jouw logo binnenkort dan ook op deze pagina!

Kobalt Digital
Specialist in websites
ioppi creative concepts
FrisBEE logo
Create
studiohekwerk-logo-2018-grijs
Boer automatisering
DSJ Digital
Creatief bureau RAADHUIS
Mandelo partner