Aan de slag met je nieuwe e-mailhosting

Je hebt pas bij ons je nieuwe e-mail hosting besteld en wilt graag direct gebruik maken van je e-mailadressen. Dit artikel helpt jou om snel te starten en online succesvol te worden.

Aan de slag met je e-mail

Met je nieuwe e-mail hosting kun je gebruikmaken van een professioneel e-mailadres. Op deze manier kun je e-mails ontvangen én versturen vanaf jouw nieuwe domeinnaam. Dan kun je dit nieuwe e-mailadres direct tonen op jouw nieuwe visitekaartjes. Volg de stappen hieronder en je kunt binnen 5 minuten gebruikmaken van jouw eigen e-mailadres.

  1. Maak je eerste e-mailaccount aan
  2. Staat jouw domeinnaam bij ons geregistreerd? Ga dan door naar stap 3
    Staat jouw domeinnaam elders geregistreerd? Dan zijn er een aantal wijzigingen aan je domeinnaam nodig om e-mail te kunnen ontvangen, versturen en onze webmail te gaan gebruiken. Lees in dit artikel welke wijzigingen dat zijn. Zodra de wijzigingen zijn doorgevoerd kan je door naar de volgende stap.
  3. Klik hier om te leren hoe jij jouw nieuwe e-mailadres toevoegt aan je favoriete e-mail programma

Als alles goed gegaan is kan jij nu e-mail versturen, e-mail ontvangen en gebruik maken van de webmail. Als je wilt kan je nu ook nog e-mailaliassen toevoegen aan je e-mailaccount. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een e-mailadres wilt hebben met voornaam en achternaam voor communicatie naar klanten, maar ook met alleen je voornaam voor bijvoorbeeld communicatie met collega’s.

Wij vinden de veiligheid van jouw e-mail belangrijk. Als alles goed ingesteld is krijgt jouw domeinnaam nu een 100% e-mail veiligheidsscore van internet.nl Bekijk hier zelf de e-mail veiligheidsscore van jouw domeinnaam.

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen