Het idee achter onze check, check, dubbelcheck e-mail

Bij Hosting.NL vinden wij het belangrijk dat je weet wat je wanneer van ons kunt verwachten. Wij communiceren onze prijzen inclusief én exclusief BTW op onze website. Daarnaast vermelden wij wat de kosten voor verlenging zullen zijn en sturen wij een herinnering voor de aankomende verlenging.

Op deze manier proberen wij als hosting provider onze klanten zo goed mogelijk te bedienen én te voldoen aan de eisen die worden gesteld door de overkoepelende organisaties van onze domeinnaam registraties.

Wij zijn vanuit het ICANN namelijk verplicht om onze klanten te informeren over aankomende domeinnaam verlengingen. Om verwarring en onduidelijkheid bij onze klanten te voorkomen hebben wij besloten om dergelijke e-mails niet meer te versturen vanuit de domeinnaam provider, maar direct vanuit Hosting.NL. De reden hiervan is dat wij nu de e-mails kunnen versturen in onze eigen huisstijl, waardoor beter herkenbaar is van wie de mail afkomstig is.

Hoe zien deze e-mails er dan uit

Hieronder vind je een voorbeeld van deze mails:

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen