Wanneer wordt mijn bestelling bij Hosting.NL afgerond?

Bij Hosting.NL kun je jouw bestelling snel en eenvoudig plaatsen. Na het afrekenen met iDeal of het betalen via overboeking of automatische incasso zal je bestelling ook technisch worden opgeleverd.

Wat betekent het opleveren van de bestelling?

Voor domeinnamen betekent dit dat de domeinnaam daadwerkelijk wordt geregistreerd, waardoor de besteller daadwerkelijk de (licentie)houder van het domein wordt. Voor onze (mail)hosting, SSL certificaten en e-mailfilter abonnementen betekent dit dat de omgeving technisch wordt aangemaakt op onze servers. Hierna kun je de omgeving gaan gebruiken voor het maken van je website en of gebruiken van de e-mail.

Nieuw bij Hosting.NL

Is dit jouw eerste bestelling bij Hosting.NL? Dan is de standaard betaalmethode iDeal. Zodra je de bestelling hebt afgerond én betaald, wordt jouw bestelling verwerkt en opgeleverd. Na jouw eerste bestelling kun je ook de betaalmethode aanpassen naar automatische incasso. Alle toekomstige bestellingen die je dan plaatst, worden direct opgeleverd. Je ontvangt een factuur en het bedrag hiervan zal binnen 14 dagen van jouw rekening worden afgeschreven.

Al vaker besteld bij Hosting.NL

Heb je al vaker bij Hosting.NL besteld en maak je gebruik van de betaalmethoden automatische incasso of overboeking, dan wordt jouw bestelling dus direct opgeleverd.

Bestelling gedaan zonder de betaling af te ronden

Heb je wel een bestelling gedaan bij Hosting.NL, maar de iDeal betaling niet afgerond? Geen probleem, je kunt de ontvangen factuur ook later betalen om je bestelling alsnog af te ronden. Het betaaltermijn op de ontvangen factuur is 14 dagen.

Houd er rekening mee dat er pas technisch ‘iets’ gebeurd, zodra de betaling is afgerond en daadwerkelijk door ons is verwerkt. Betalingen achteraf via overboeking worden pas de werkdag daarna verwerkt. Wil je dus direct aan de slag, regel dan eerst de betaling via iDeal.

Realiseer je dat domeinnamen in dit geval dus niet worden geregistreerd of gereserveerd en dat derden deze dus nog kunnen registreren.

Tot slot

Bij niet afgeronde bestellingen neemt een medewerker van Hosting.NL contact met je op. Zij zullen je vragen of je de bestelling wilt afronden, of dat deze geannuleerd mag worden. Bestellingen worden niet automatisch geannuleerd na het verstrijken van het betaaltermijn van 14 dagen. Verzonden facturen dienen boekhoud technisch ook gecrediteerd te worden.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen