Android Synchronisatie Smartermail

Om Active Sync te kunnen gebruiken moet deze optie voor het email adres geactiveerd worden.

Algemene gegevens

• Je gebruikersnaam is het volledige email adres
  • Het wachtwoord heb je van ons ontvangen
  • De server is mail.soko.nl

Het apparaat instellen

1. Ga naar “Instellingen”
  2. Selecteer “Accounts” (& Sync accounts op sommige toestellen)
  3. Kies “Account toevoegen”
  4. Selecteer de optie “Microsoft Exchange Active Sync”
  5. Vul op het volgende scherm als gebruikersnaam je e-mailadres en wachtwoord in
  6. Geef desgewenst een omschrijving voor dit account op
  7. Android probeert automatisch de gegevens op te halen en toont het volgende scherm
  8. Vul daar de mailserver in mail.soko.nl
  9. Bij SSL connection mag een vinkje staan*
    *indien een client certificaat niet wordt gebruikt, vink het dan niet aan
  10. Stel synchronisatie opties in, om te bepalen hoe vaak en wat gesynchroniseerd mag worden.
  11. Klik op de laatste pagina op activeren

Je hebt nu jouw apparaat ingesteld om met een Exchange Active Sync account jouw mail, contactpersonen en agenda te synchroniseren.