Het supportteam van Hosting.nl

We stellen ze graag aan je voor: de supportmedewerkers van Hosting.NL. Het zijn vertrouwde gezichten versterkt met nieuw talent. Misschien krijg je iemand anders aan de lijn of op de chat dan je tot nu toe gewend bent. Je kunt erop vertrouwen dat de benodigde kennis in huis is.

Voor al jouw technische vragen over domeinnaamregistratie, webhosting, e-mailhosting, VPS, en Next Cloud kun je terecht bij onze klantenservice. Ook vragen over facturen kunnen zij beantwoorden. Daarnaast kunnen ze de verhuizing van websites en domeinnamen voor je inplannen en uitvoeren.

Marc beheert de chat en is al bekend bij klanten die al langer bij Hosting.NL zitten. Zijn collega Nick helpt vanaf nu onze back-end developers bij het samenvoegen van de systemen na het samengaan van SQR.NL en Hosting.NL. Maïra, Jeffrey, en Laurens –bekende gezichten van SQR.NL– beheren de chat en zijn daarnaast per mail en telefoon bereikbaar.

Supportartikelen

Vergeet niet onze kennisbank met supportartikelen te raadplegen waar je terecht kunt voor de antwoorden op de meestgestelde vragen. Maar kun je het antwoord niet vinden, dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief