Hosting.NL ondersteunt de volgende organisaties

Omdat wij graag maatschappelijk betrokken zijn

logo #doesgoed

#Doesgoed

Stichting Doesgoed is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio (Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk) bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Naast de vier thematische bijeenkomsten organiseert Doesgoed de Beursvloer waar matches tussen bedrijfsleven, stichtingen en of verenigingen worden gemaakt met het doel om projecten op te pakken voor maatschappelijke organisaties.

Het Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk

Het NON

Het NON staat voor Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk. Zij brengen op diverse manieren ondernemers uit deze regio’s samen om kennis te delen.

Je bent goed in je vak én je bent ondernemer. Toch kun je niet alles weten. Nieuwe wetgeving, online marketing, acquisitie, personeelszaken… Bij het NON zijn we ervan overtuigd dat iedereen uiteindelijk slimmer wordt als we onze kennis delen. Zit jij ergens mee? Misschien weet ik de oplossing wel. Of we doen gewoon zaken. Worden we allebei beter van. Slim ondernemen loont!

IT=Alkmaar

IT=Alkmaar

Met acht andere Alkmaarse IT-bedrijven heeft de Cyso group de handen ineen geslagen om Alkmaar op de kaart te zetten.

De ondernemers hopen ook veel meer jongeren te kunnen inspireren om voor een technische opleiding te kiezen. De vraag naar gekwalificeerde IT’ers neemt toe en de uitstroom vanuit de opleidingen kan hier niet in voorzien. Ook in Alkmaar is dit steeds beter te merken. Daarom is het afgelopen jaar IT=Alkmaar, in samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, opgezet.

Bits of Freedom

Bits of Freedom

Bits of Freedom komt op voor twee grondrechten bij je digitale communicatie die onmisbaar zijn voor je vrijheid: privacy en communicatievrijheid. Die rechten zijn in de offline wereld in de loop van eeuwen opgebouwd, omdat ze ongelooflijk belangrijk zijn voor je individuele vrijheid, voor een rechtvaardige samenleving en voor een gezond werkende democratie.

 

Andere organisaties die wij supporten

't Praethuys

’t Praethuys

8 october vereeniging Alkmaar Ontzet

8 october vereeniging

Dierenambulance Alkmaar

Dierenambulance Alkmaar

Lions Alkmaar

Lions Alkmaar

Schaakvereniging De Waagtoren

De Waagtoren

Alkmaar Guardians

Alkmaar Guardians

 

Zoek je ook aansluiting met andere partijen en denk jij dat Hosting.NL de juiste match voor jou is?

Laat het ons weten!