Word jij onze nieuwe held?

  • Werken bij de leukste hostingprovider van Nederland
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel
 

Vacatures

 

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal en denk jij dat je goed bij Hosting.NL past, reageer dan op één van onze openstaande vacatures.

Geen passende openstaande vacature, maar toch geïnteresseerd? Laat je dat vooral niet weerhouden om een open sollicitatie met je CV en motivatie te sturen. Wie weet zien wij elkaar ook als een match made in heaven en creëren we een plek voor je!

 

Sollicitatie procedure

 1. Ben je enthousiast geworden van één van onze vacatures? Reageer dan via de “Solliciteer nu” knop op de vacaturepagina zelf. Vergeet niet je CV en korte motivatie toe te voegen.
 2. Als we je CV en brief hebben gelezen, laten we direct weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Wij houden van snelheid, dus je hoort sowieso binnen 48 uur van ons.
 3. Je maakt tijdens je eerste gesprek kennis met Lotte (HR) en Mark (Algemeen Directeur) en in dit eerste gesprek krijg je de mogelijkheid om te kijken of Hosting.NL en jij bij elkaar passen. Wij op onze beurt, proberen te ontdekken over welke vaardigheden jij beschikt en wat jouw motivatie voor een carrière bij ons is.
 4. Na dit gesprek laten binnen 48 uur weten of we voldoende aanknopingspunten zien om verder in gesprek te gaan.
 5. Na het tweede gesprek laten we je opnieuw binnen 48 uur weten of wij je aan willen nemen en doen we je een formeel voorstel om onze nieuwe collega te worden!