Nieuw bij SQR.NL: de Websitebouwer

Websitebouwer

Wij hebben een nieuw product toegevoegd aan ons portfolio: de Websitebouwer. Hiermee kun jij direct aan de slag met het maken van jouw eigen website.

Met de Websitebouwer vervullen we een wens die bij onze klanten leeft. Namelijk het zelf, eenvoudig, kunnen bouwen van een website zonder kennis te hebben van WordPress, Joomla!, Drupal of een ander Content Management Systeem (CMS). Je kunt nu via SQR.NL dit product bestellen of eerst via de demo omgeving alle functionaliteiten proberen.

Snelle start

De Websitebouwer is ideaal als je geen beheerder voor jouw website hebt of kent. Misschien ben je er zelf wel een en zoek je een eenvoudig systeem om snel goed scorende websites te maken. Bij SQR.NL bij je hiervoor aan het juiste adres. Start vandaag al met het maken van jouw website of blog.

Website importeren

Heb je al een website online, maar vind je het beheer en onderhoud via het gebruikte CMS te complex? Dan kun je gebruik maken van de importfunctie. De Websitebouwer biedt namelijk de mogelijkheid om een bestaande website gebouwd in WordPress, Wix, Weebly, Strikingly of een ander CMS te importeren.

Eenvoudig te gebruiken

De Websitebouwer heeft een eenvoudige ‘What You See is What You Get‘ interface waarin je kunt kiezen uit wel 200 templates. Hierdoor is er altijd wel een geschikte variant voor jouw idee. Met de ‘drag and drop‘ functie bewerk je makkelijk jouw pagina’s, het menu en de content. Naast een website of blog is het ook mogelijk een e-commerce website met de Websitebouwer van SQR.NL te maken met bijvoorbeeld een .shop domeinnaam. Er is een breed aanbod aan betalingsopties die je aan jouw webwinkel kunt koppelen, hiermee kun je online jouw diensten of goederen verkopen.

Responsive design

De te bouwen websites zijn responsive, wat inhoudt dat ze werken op zowel desktops, laptops, tablets en smartphones. De inhoud past zich aan aan het formaat van het gebruikte scherm. Je voegt in de websitebouwer content blokken toe die je weer in rijen en kolommen kunt opdelen. In deze blokken plaats je de content (foto’s, tekst, knoppen of video), die je op jouw pagina moeten komen.

Responsive websites maak je met de Websitebouwer van SQR.NL

Ondersteuning

In de websitebouwer zijn overal verwijzingen door middel van ’meer informatie i ‘tjes’ die je op weg kunnen helpen met het specifieke blok en je informeren over de functionaliteit. SQR.NL levert geen ondersteuning op design of het plaatsen van content binnen de Websitebouwer, aangezien de functionaliteiten voor zich spreken.

Indien je ergens vastloopt dan kun je terecht bij onze support artikelen over de Websitebouwer. Daarnaast is onze klantenservice bereikbaar tijdens onze openingstijden via chate-mail of per telefoon: 072 751 34 06.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief