Nieuwe versie Mijn SQR

update

Vandaag is een nieuwe versie van Mijn SQR live gegaan. In deze nieuwe versie zijn een hoop bugs opgelost en kleine en grote verbeteringen doorgevoerd. In deze blog post lichten we een aantal wijzigingen uit.

Single Sign On vanaf het Mijn SQR Dashboard

In het kader van tijdbesparing: je kunt nu direct na het inloggen doorklikken naar het Plesk controle paneel!

de juiste voornaam wordt vanaf nu weergegeven

Sinds de introductie van ‘Gebruikers’ eind vorig jaar werd niet altijd de juiste voornaam getoond 🤭. Iets kleins maar wel slordig. Opgelost ✔️.

VPS snapshots

Snapshots werden op de achtergrond goed aangemaakt maar helaas niet altijd weergegeven in het VPS beheer dashboard. Gemaakte snapshots worden vanaf nu weer goed weergegeven ✔️. Binnenkort staan er trouwens nog meer wijzigingen op de planning om de snelheid en het beheer van je VPS verder te verbeteren. Watch this space! 👀

‘Mijn klanten’ verbeteringen

Onze partners hebben toegang tot het ‘Mijn klanten’ dashboard waarmee ze de abonnementen en domeinen van hun klanten kunnen beheren. We hebben dit dashboard voorzien van een aantal toffe verbeteringen

Sneller

Voor partners met veel klanten is het ‘Mijn klanten’ dashboard nu veel sneller! Tot wel 50x sneller 🔥.

Doorzoekbaar

Je kunt nu direct vanuit het ‘Mijn klanten’ dashboard je klanten, abonnementen en domeinen doorzoeken en vervolgens direct doorklikken naar de beheer pagina van de klant, het abonnement of de domeinnaam.

Voeg klanten gemakkelijker toe

Het scherm om een nieuwe klant toe te voegen is ontdaan van vele onnodige velden waardoor het toevoegen van nieuwe klanten een stuk sneller – en foutlozer! – gaat.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief