SQR.NL slaat de handen ineen met Hosting.NL

Hosting.nl logo

De Cyso Group uit Alkmaar versterkt zijn positie door een samenwerking aan te gaan met Hosting.NL. Binnen de Cyso Group zullen Hosting.NL en SQR.NL worden samengevoegd, waarbij SQR.NL de naam Hosting.NL zal aannemen.

Over SQR.NL

Sinds januari 2017 is SQR.NL een dochteronderneming van de Cyso Group. SQR.NL biedt betaalbare oplossingen voor webhosting, e-mail, VPS, domeinnamen en SSL-certificaten, met een sterke focus op klanttevredenheid en uitstekende service. Dankzij deze inspanningen behaalt SQR.NL een score van 100% op internet.nl en is bovendien ISO en NEN gecertificeerd.

Over Hosting.NL

Hosting.NL is al meer dan 23 jaar dé fullservice hostingpartner voor zakelijke klanten, variërend van het MKB tot wereldwijde multinationals. Hosting.NL staat bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Over de Cyso Group

De Cyso Group is al ruim 26 jaar een vooraanstaande organisatie uit Alkmaar op het gebied van hosting. Met meer dan 50 gedreven collega’s wordt er gewerkt aan haar merken: CYSO, Fuga Cloud, SQR.NL en Kings of IT. Door de jaren heen heeft de Cyso Group bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel nationale als internationale klanten.

Dit samenwerkingsverband is tot stand gekomen met medewerking van Marc Brouwers van LvH Corporate Finance en Olaf Schauten van WiseMen Advocaten.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief