Zoek en beheer gemakkelijk alle diensten van je klanten

Je kunt als partner bij ons gemakkelijk de diensten van je klanten doorzoeken en beheren.

  1. Ga naar Mijn Hosting en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik je op Mijn klanten
  3. Vul in het zoekveld je zoekopdracht in en druk op enter
  4. Om direct naar de beheer pagina van een klant, een dienst of domein te gaan klik je in de lijst met zoekresultaten op het icoontje Log in en ga naar de beheer pagina

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen