Overname Soko.nl door SQR.NL

onderhandelen

Op 1 januari 2023 heeft SQR.NL het webhostingbedrijf Soko.nl overgenomen. Soko.nl is sinds 2005 actief is op de Nederlandse markt en bood een breed scala aan hosting- en cloudoplossingen aan.

SQR.NL is een toonaangevende Nederlandse hostingprovider dat zich richt op kwalitatieve en betaalbare hosting- en cloudoplossingen. Met de overname van Soko.nl versterkt SQR.NL zijn positie in de Nederlandse hostingmarkt en vergroot het zijn klantenbestand en dienstenportfolio.

Volgens Mark Kraakman, directeur van SQR.NL, past de overname van Soko.nl in de strategie van het bedrijf om organische groei te combineren met strategische acquisities. “Ik ben enorm blij dat wij de klanten van Soko mogen verwelkomen in de SQR-familie“.

Ook Soko.nl is verheugd over de overname. “We zijn blij ons klantenbestand onder te kunnen brengen bij een bedrijf met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, en kijken uit naar de synergie die we kunnen bereiken met SQR.NL“, aldus Jan Nieuwenhuizen, oprichter van Soko.nl.

Klanten van Soko.nl zijn op de hoogte gebracht van de overname en de stappen die genomen worden voor een soepele overgang. SQR.NL zal zich inzetten om de dienstverlening en klantenservice ondersteuning te verbeteren en te investeren in verdere verbetering van de diensten en technologieën. Zij kunnen voortaan inloggen op hun eigen omgeving in Mijn SQR of terecht voor vragen bij de klantenservice.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief